Velkommen / Welcome
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen og din kommentar her i gæstebogen. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. IN ENGLISH: Thanks for visiting my webside. You are welcome to write a greeting and a comment in the guestbook. You may also include a photo or a picture.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Pauline , d. 10-02-2008
Hi Dear Sis

Ha Ha ! I am looking at your websied with Daddy !
Wow ! wow !

Love
Pauline


E-mail:
Skrevet af Miracela, d. 21-01-2008
heyza
kiggede lige forbi og ville ikke smutte igen uden at lægge en hilsen.
Det er en meget flot hjemmeside du har.
dine maleri er flotte
mvh
Miracela


Hjemmeside: http://www.123hjemmeside.dk/IceHearT-Design
Skrevet af Sandy Dunne, d. 08-12-2007
Dear Yen Chu,
WOW!!!! I admired your art tremendously in 1998-2000 and my "early Yen's" have brought me a lot of pleasure. But now in 2007 your work is simply awesome! What a homage to music, spirit and life. And gorgeous, glorious paint! A breathtaking reflection of your beautiful, open, and creative soul, - truly inspirational! Thank you for putting it on the web - will follow closely for future developments. With love and best wishes from your Ndolan heart-friend, Sandy.


E-mail:
Skrevet af Kirsten og Jan Bahnson, d. 21-11-2007
Kære Yen Chu.

Tillykke med din flotte hjemmeside. Jeg kan huske dine første akvareller, som Kirsten og jeg så i din og Svend Eriks lejlighed i Albertslund for ca. 11 år siden, og så kan jeg selvfølgelig huske din første udstilling på Henry Tayali Visual Art Centre i Lusaka, hvor vi købte en af dine akvareller. Som du præsenterer dine mange, flotte billeder på hjemmesiden, kan vi se, at der er sket en enorm udvikling i motivvalg, teknik, format og farvesammensætning. Imponerende. Lad os vide, når og hvor du har din næste udstilling.

Kærlig hilsen
Kirsten og Jan


E-mail:
Skrevet af Inge Aaskov, d. 20-11-2007
Kære Yen Chu,

Det er blevet en rigtig flot hjemmeside - jeg er meget imponeret over alle dine smukke og fantasifulde kompositioner. Nåede også at se nogle af malerierne i Lusaka sidste år - både på en kunstudstilling og hjemme hos jer selv. Jeg har endda været så heldig at min bror forærede mig et af dine malerier. Jeg indsætter et foto af dig og maleriet, som nu "bor" hos mig i Roskilde.

Håber vi måske snart igen kan finde en kunstudstilling at besøge sammen!! Det var rigtig hyggeligt sidst i KB-Hallen m.m.

Kærlige hilsener Inge


E-mail:
Skrevet af carsten kaspersen, d. 20-11-2007
Kære Yen Shu,

Flotte billeder! - Afrika inspirationen tiltaler mig selvfølgelig - og jeg gad godt se flere Ærø billeder, hvis du har lavet flere. Alle mine somre som barn var jeg på Ærø, så det giver gode associationer.

Kærlig hilsen
Casper


E-mail:
Skrevet af Niels Lauridsen, d. 19-11-2007
Hej Yen Chu. Dejligt at se, du nu breder dine talenter ud over det internationale net. Det er flot præsenteret. Til lykke med det - jeg glæder mig til at følge den videre udvikling.

Kærlig hilsen Niels


E-mail:
Hjemmeside: www.nnl.nu
Skrevet af Inger Kaspersen, d. 19-11-2007
Kære Yen Chu,
Skønt at kunne sidde her på Bornholm og se dine billeder, hvor er de flotte og spændende med kombinationen af Afrika og musikken i dit liv. Hvordan mon Danmark får lov til at inspirere dig?
Kærlig hilsen Inger


E-mail:
Skrevet af Jes C. Boye-Møller, d. 19-11-2007
Kære Yen Chu,

Da jeg besøgte Jer I Lusaka i 2005 efterlod det et slående indtryk af din utrolige kreativitet. Nu har jeg så besøgt hjemmesiden som yderligere forstærker det indtryk. Til lykke med at være kommet ud på nettet også! Ser i billedsamlingen at Ærø -hvor jeg har mit hus på havnen i Marstal - er kommet med med en sommerlig idyl! Med de bedste hilsner og ønsker, Jes


E-mail:

Nyeste kommentarer

27.02 | 11:15

Dette er forbløffende! Tak :)

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
14.12 | 11:33

Muy buenas pinturas!!!!!!!!!!!!!!!

...
06.08 | 00:27

Such amazing paintings! :D Your loving daughter :) xxx

...
12.10 | 00:29
CD Cover har modtaget 1